×
×

Over

Over SHAKE

SHAKE

SHAKE is het Young Talent programma van de SpinAwards, waarbij er in multidisciplinaire teams gewerkt wordt aan diverse digitale innovatie-opdrachten. Ieder half jaar vult SHAKE zich met vers talent en nieuwe opdrachten.

De SHAKE teams bestaan uit jonge talenten, die ieder gespecialiseerd zijn in een andere discipline. Van design tot technologie en van communicatie tot business, we hebben alles in huis. De opdrachten worden hierdoor vanuit verschillende perspectieven aangevlogen, waardoor er verrassende en vernieuwende oplossingen ontstaan.

Shaker

Zolang jij vooruit wilt, maakt het ons niet uit waar je vandaan komt. Ben je afgestudeerd, afstuderend of ergens in je studie/leven waar je ruimte hebt om fulltime te knallen op uitdagende opdrachten? Meld je dan aan en laat zien wie je bent, wat je doet en nog belangrijker, wat je het team komt brengen.

Is er een match? Top! Dan zit je in het SHAKE team en ga je aan de slag met impactvolle innovatie-opdrachten.

Elke Shaker heeft zijn eigen talent. Om deze zo goed mogelijk in te kunnen zetten en te blijven ontwikkelen, word je als Shaker goed begeleid en neem je deel aan workshops, lezingen en seminars. In ruil voor de energie die je hier in stopt, krijg je natuurlijk ook een vergoeding.

Het SHAKE programma duurt vijf maanden en gaat twee keer per jaar van start: in februari en in september.

Opdrachtgever

SHAKE biedt een multidisciplinair team dat samen met jou aan innovatie-opdrachten gaat werken. Als je jouw organisatie verbindt met SHAKE kom je in contact met een breed scala aan jonge talenten en word je onderdeel van het SHAKE netwerk. Hiervoor organiseert de SpinAwards twee keer per jaar een bijeenkomst over jong talent, innovatie en digitale transformatie. Tijdens deze bijeenkomsten kom je in aanraking met andere toonaangevende opdrachtgevers die zich eveneens richten op innovatie en oog hebben voor jong talent.  

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste opdrachtgevers en kijken graag samen met jou wat SHAKE binnen jouw organisatie kan betekenen!

Manifest

Dit zijn onze kernwaarden.

Balans

Doelgericht dromen

Doen

Drive

Impact

Mix

Plezier

Scherp

Onze skills

Wat we kunnen.

Compleet en veelzijdig team
100%
Anders denken
90%
Google Sprints
80%
Spraakgestuurde technologie
75%
Fun
100%
Liefde voor prototyping
90%